Kérem várjon

USB töltő cserével újra tölthető lesz a telefonja!

Gyakori, hogy a kijelző reped meg, vagy törik el, kifárad az akkumulátor, de az is megeshet, hogy az USB töltő cseréjére van szükség. Mitől és hogyan mehet tönkre a telefon csatlakozója? Előfordulhat, hogy belemegy valami, ami eldugítja, és nem tudjuk kiszedni. Ez a jobbik eset, de az is lehetséges, hogy eltörik a csatlakozó belső nyelve. Ilyenkor biztosan USB töltő cserére van szükség.

Amikor az USB csatlakozó nem úgy működik, ahogy kellene, arról egyértelműen tudomást szerzünk. A telefon nem töltődik, vagy a csatlakozás akadozik, a kábelt és a csatlakozót mozgatni, vagy tartani kell ahhoz, hogy tökéletesen érintkezzen. Mindez nagyon bosszantó tud lenni, hiszen hiába jó a telefonunk, nem tudjuk használni, vagy  a számítógéphez csatlakoztatni azt, ha lemerül.

Keressen minket bizalommal akkor is, ha ilyen jellegű problémája van, és bízza ránk az USB töltő cseréjét! Mindenféle csatlakozót ki lehet cserélni, így ültetett, vagy mikro, illetve a külön paneles csatlakozókat is. Megadott elérhetőségeinken elérhet bennünket a részletekkel kapcsolatban!