Kérem várjon

Törött készülékek javítása egy óra alatt!

Amikor a mobiltelefonunk megsérül, hajlamosak vagyunk pánikba esni. Mihez kezdünk most egy küllemében, vagy működésében törött telefonnal? Ahelyett, hogy csökkent értékű, vagy teljesítményű telefont használna, adja be minél előbb szervizbe!

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat törött készülékek javításával kapcsolatban! A forgalomban lévő típusok legtöbbjét meg tudjuk javítani, méghozzá rövid határidőn belül. Samsung, Apple, Huawei mellett Xiaomi  készülékeket is javítunk. A törött alkatrészt kicseréljük, a szépséghibát kijavítjuk, és a készülék olyan lesz, mint újkorában, vagy még annál is jobb! Esetenként kijelzőfelújítást is végzünk, ha az indokolt. A törött készülékek javításával kapcsolatos szolgáltatásunk nemcsak mobiltelefonokra terjed ki, hanem vállalunk tablet javítást, illetve szervizt is.

Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, ha megbízható szervizre van szüksége törött készülékek javításához, és egy órán belül már hibátlan készülékkel távozhat!