Kérem várjon

Telefon mikrofon- és hangszórócsere a minőségi hívásokért!

Gyakran ismételgeti a következő mondatot telefonálás közben: „Megismételné kérem, nem hallottam túl jól”? A következő is ismerősen hangzik: „Recseg-ropog alig értem, amit Ön mondani próbál!”? Akkor korántsem biztos, hogy a telefonvonallal van a probléma, könnyedén elképzelhető, hogy Ön telefon hangszórócserére vagy mikrofoncserére szorul!

Nem kell okvetlenül valami balesetnek történnie telefonkészülékével ahhoz, hogy meghibásodjon a mikrofonja vagy hangszórója. A hétköznapi használat során rengeteg por és egyéb szennyeződés kerül a készülék belsejébe, mert ezt a két pontot védi egy kicsit kevésbé a készülék borítása, hogy teret engedjen a hang ki-, és bemenetének. A telefon mikrofoncseréje vagy a hangszóróé megoldhatja a problémát, nem kell megválnia a készülékétől!

Hozza el hozzánk készülékét és mi nem csak a telefon hangszórócseréjét hanem igény esetén a mikrofoncseréjét is könnyedén rövid idő alatt megoldjuk! Kérdéseit bátran tegye fel nekünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!