Kérem várjon

Szerviz blog

Az akkumulátor élettartamával kapcsolatos problémák

Az egyik leggyakoribb iPhone 7 javítási probléma az akkumulátorral kapcsolatos. A felhasználók gyakran számolnak be arról, hogy az akkumulátor a vártnál gyorsabban merül le, vagy a telefon váratlanul leáll. Ez a probléma általában az akkumulátor cseréjével orvosolható.

Audio IC probléma

Az iPhone 7 másik gyakori problémája az alaplapra telepített audio IC (Integrated Circuit) meghibásodása. A közismert nevén „hangzavar”, ez a probléma problémákat okozhat a telefon hangképességével kapcsolatban, beleértve a beszélgetések közben kiszürkült hangszóróikonokat, a lejátszás közbeni hang hiányát és a hangjegyzetekkel kapcsolatos problémákat. Ez a probléma összetettebb javítást igényel, mivel a telefon alaplapját érinti.

Home gomb hiba

Az iPhone 7 volt az első iPhone-modell, amely a mechanikus Kezdőlap gombot egy szilárd, tapintható visszacsatolású gombra cserélte. Bár ez a változtatás tartósabbá teszi a gombot, még mindig meghibásodhat. Ebben az esetben a home gomb nem reagál. Ennek kijavításához szakemberre van szükség, hiszen a gombcserét, újrakalibrálást a telefonszoftverrel kell elvégezni.

 

Ha a fenti problémák bármelyikét tapasztalja iPhone 7 készülékével, fontos, hogy szakemberhez forduljon. Ha saját maga próbálja meg kijavítani ezeket a problémákat, az további károkat okozhat az eszközben. Mobiltelefonjavító szolgáltatásunk rendelkezik a telefonok diagnosztizálásához és javításához szükséges szakértelemmel és eszközökkel