Kérem várjon

Mobiltelefon szervizünkben a törött, karcos kijelző javítását is vállaljuk!

A mobiltelefon akkor a legjobb, ha teljesen ép, ha nem csúfítják karcolások, repedések, ha nincsen ripityára törve a kijelzője. Sajnos sokszor megesik, hogy a telefon kicsúszik a kezünkből, odaütődik valamilyen keményebb felülethez, lezuhan a padlóra; ezeknek a baleseteknek gyakran vannak következményei, ami maradandó szépséghibát eredményez a telefonon. A karcolásokat, repedéseket, csillag alakú törést sok telefon kijelzőjén meg lehet figyelni. Tulajdonosaik csak halogatják a kijelzőcserét, a telefon javítását, pedig nem éri meg várni vele.

A törött, repedt kijelzőjű telefont nem szívesen veszi elő az ember, hiszen nem éppen igényes a kinézete. De nem kizárólag a telefon esztétikus külsejének a hiánya az, ami gondot jelenthet. Amennyiben halogatjuk a kijelzőcserét csak a saját dolgunkat nehezítjük meg, mert így komplikáltabb az érintőképernyőn olvasni, de az is előfordulhat, hogy sok  mindent nem látunk tisztán rajta, mint azelőtt, vagy éppen nem érzékeli az érintést.

Hozza el sérült telefonját mobiltelefon szervizünkbe, és szabaduljon meg a törött, karcos kijelzőtől! Vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért!