Kérem várjon

Kijelző javítás egy órán belül!

Sokszor látni törött kijelzőjű mobiltelefonokat mások kezében, amiket tulajdonosuk nem vitt el megjavíttatni. A kijelző a mobiltelefon egyik legsérülékenyebb része, ráadásul viszonylag nagy kiterjedésű felülete a készüléknek. Valaminek odacsapódik, leejtik a telefont, és már kész is  baj. A kijelző javítást a legtöbben nem szeretnék beiktatni a teendők közé, hiszen akkor nélkülözniük kellene a készüléküket több napra is.

Mi tudjuk, hogy ez sokak számára elképzelhetetlen, pontosan ezért szerveztük meg szolgáltatásunkat extra rövid időtartamra! Forduljon hozzánk bizalommal kijelző javítással kapcsolatban, mert nálunk nem kell többet várnia egy óránál, és máris visszakapja készülékét, méghozzá épen és sértetlenül!

Egy órán belül javítjuk kijelzőjét, a lehetőségekhez és a sérülésekhez mérten kicseréljük azt egy újra vagy a legkorszerűbb technikával felújítjuk. Használja újra mobiltelefonját ép kijelzővel, ne elégedjen meg megcsúnyult, nehezen használható telefonjával! Kijelző javításért keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!