Kérem várjon

Az iPhone kijelzőcsere a környezetvédelmet is szolgálja!

Nem ritka, hogy egyesek már egy kijelző- vagy akkumulátorhiba miatt megválnának jelenlegi készüléküktől, és újabb, modernebb mobiltelefonra váltanának. Ez nem túl környezettudatos lépés, ugyanis manapság a telefonok gyártásához több olyan alapanyagot használnak fel, amiknek kitermelése óriási környezetterhelést eredményez. Szomorú tény az is, hogy a kiselejtezett telefonoknak csak 7%-át hasznosítják újra. Mindezek miatt fontos lenne, hogy az emberek új készülék vásárlása helyett inkább a javítást válasszák. Ha Önnek az iPhone kijelzőjével akadt problémája, legyen környezettudatos, és hozza el szervizünkbe cserére!

Az iPhone kijelzőcsere fontos szerepet tölt be a túlfogyasztás visszaszorításában, ami szintén hozzájárul a romboló folyamatokhoz manapság. Szolgáltatásunkkal a környezetterhelés mérséklése mellett jelentős anyagi kiadásoktól is megkímélheti magát, hiszen egy iPhone kijelzőcsere sokkal olcsóbb, mint egy új készülék.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretné igénybe venni az iPhone kijelzőcserével kapcsolatos szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!