Kérem várjon

A szervizfutár bármilyen esetben segítséget nyújthat!

Ahogy más műszaki eszközöknél, úgy a mobiltelefonoknál is merülhetnek fel olyan hibák, amik akadályozzák a készülékek használatát. Ilyenkor természetes, hogy az érintettek szeretnék mihamarabb szervizeltetni a telefont, azonban vannak olyan helyzetek, amikor az emberek nem tudnak elmenni a megfelelő szakemberhez. Például beteg a gyermek, és vigyázni kell rá, vagy munkahelyi teendők miatt képtelenek időt szakítani a készülék javíttatására. Ilyenkor egyesek megpróbálnak a családtagoktól, barátoktól segítséget kérni, hogy vigyék el a készüléket szervizeltetni, de gyakran ők sem érnek erre rá. Ha Önnek is javíttatni kellene a telefonját, azonban jelenlegi helyzete nem engedi, hogy személyesen keressen fel szakembert, vegye igénybe szervizfutár szolgáltatásunkat!

Legyen szó magánéleti vagy munkahelyi elfoglaltságról, a szervizfutár bármilyen esetben segítséget nyújthat a készüléktulajdonosoknak. Önnek csak annyi a teendője, hogy a megfelelő csomagolásban átadja munkatársunknak a hibás telefont, majd ő elszállítja hozzánk, mi pedig igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül orvosolni a problémát. Garantáljuk, hogy nálunk jó kezekben lesz a készülék! A szervizfutár szolgáltatás igénybevétele mellett a családtagokat és a barátokat sem kell terhelnie, hiszen mi mindig rendelkezésre tudunk állni. Mi egy csapásra megoldjuk a problémás szituációkat, és a legjobb, hogy a telefon javíttatás közben elvégezheti fontos teendőit. A szervizfutárral elkerülheti, hogy a rengeteg feladat túlterhelje, és még jelentős időt és energiát is megspórolunk ügyfeleinknek. A szolgáltatást kedvező áron kínáljuk, így anyagi szempontból is megéri bennünket választania.

szervizfutár rugalmasan áll az ügyfelek rendelkezésére, válassza Ön is az egyszerűbb és kényelmesebb megoldást, és tapasztalja meg a szolgáltatást előnyeit! Amennyiben igénybe venné a szervizfutár segítségét, vagy bővebb információkat szeretne megtudni a javításról, keressen fel bennünket bizalommal elérhetőségeinken, ahol készséggel válaszolunk az ügyfelek kérdéseire.