Kérem várjon

Huawei Mate 10 Lite

Kijelző: 33 300 Ft.

Utángyártott kijelző: 19 700 Ft.

Érintő-üveg: 13 900 Ft.

Hátlap: 19 200 Ft.

Akkumulátor: 9 900 Ft.

Töltés csatlakozó: 9 900 Ft.

Huawei Mate 10 Lite gyári kijelző cseréje 1 óra alatt készül el: Eredeti Huawei alkatrészt építünk be, mely tartalmazza az akkumulátort is.

Huawei Mate 10 Lite utángyártott kijelző cseréje 1 óra alatt készül el: Olcsóbb megoldás a gyárinál, minimális minőségbeli különbségek lehetnek. Általában nem tartalmazza a keretet és az akkumulátort.

Huawei Mate 10 Lite kijelző üveg cseréje 6 órát vesz igénybe: Abban az esetben kérhető, ha a készülék kijelzésében nincsen hiba, csak az előlap-üveg van törve, repedve. Ilyenkor lehet a Mate 10 Lite kijelzőjének legfelső rétegét cserélni, melynek nagy előnye, hogy megmarad az eredeti, gyári Samsung érintő és LCD. 

Huawei Mate 10 Lite hátlap cseréje 1 órát vesz igénybe: gyári vagy utángyártott alkatrész is kérhető.

Huawei Mate 10 Lite akkumulátor csere 1 órát vesz igénybe: Hamar lemerül a Mate 10 Lite készülék? Esetleg kikapcsolgat? Akkumulátor csere megoldást nyújthat!

Huawei Mate 10 Lite töltés csatlakozó (micro-USB) csere 1 óra alatt készül el: Ha a készülék nem veszi a töltést, esetleg nedvességet érzékel hibát ír ki, megoldást lehet a töltéscsatlakozó cseréje.